Camping het Waldhoorn

Adres: Boedelhofweg 114

Telefoonnummer: 0575 512 269

Website: www.hetwaldhoorn.nl

Klik hier om direct te boeken!

Camping Het Waldhoorn in Eefde is een groene camping, gelegen langs het Twentekanaal, dichtbij een mooi sluizencomplex en op fietsafstand van Hanzestad Zutphen.

De camping biedt gasten veel privacy en de 120 plekken zijn ruim van opzet. Veel staanplaatsen zijn speels gesitueerd op velden. Voor kinderen zijn er verschillende speeltoestellen en zandspeelplaatsen aanwezig. Ook kan er gespeurd worden naar insecten en vissen in de grote vijver.

Op enkele kilometers van de camping is er een groot openluchtzwembad te vinden met diverse baden en voorzieningen. Ook kan er gevaren worden op de Berkel met een kano of waterfiets.

Bij slecht weer kunnen de kinderen zich vermaken bij speelparadijs Ballorig of zwembad IJsselslag in Zutphen. Ook het bezoeken van subtropisch zwembad De Scheg in Deventer behoort tot de mogelijkheden.

Op het hele terrein is er wifi beschikbaar. Op de camping is er een overdekte fietsenstalling met gratis oplaadpunten aanwezig. U kunt uw fiets droog en veilig stallen.

In de regio Achterhoek, waartoe Eefde behoort, is een uitgebreid wandel- en fietsnetwerk. Bij VVV-Zutphen zijn diverse routes verkrijgbaar. Op de camping kunt u op het terras en in het restaurant genieten van een kop koffie of thee met gebak of een heerlijke (afhaal)maaltijd.

Boek je break!